Rondreis Oost Java 5 Dagen

Prijzen? Neemt Contact Met Ons Op

Checkout

Tour Detail

Rondreis Oost Java 5 Dagen

Rondreis Oost Java 5 Dagen


Date of Trip
Guest Person
Price Rp /persoon
Total Rp

Contact Information

Guest Information

*Guest name as on ID card/passport/driving license
Same as above detail
Unreadable security code? Refresh

By clicking "Process My Order" button I certify the data has been valid identity. I have also read and agree to the Terms & Conditions on this website.

Rondreis Oost Java 5 Dagen | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Oost Java Reizen 5 Dagen, Vakantie Oost Java 5 Dagen, Wat Te Doen Oost Java 5 Dagen.

Met deze Rondreis Oost Java 5 Dagen gaan wij naar oost Java met een bezoek aan Ijen Vulkaan, heel mooi uitzicht van de vulkaan Bromo, Tumpak Sewu Fantastisch waterval en ook Kalibaru plantage dorp.

Dag 1, Van Bali Naar Banyuwangi

Vanuit uw hotel op Bali rijden wij eerst naar Gilimanuk om de ferry te nemen. Dan oversteken naar Java. Ondereweg naar Gilimank gaan wij heel mooie utizicht geniete. Namiddag komen jullie op java aan. Jullie gaan in een hotel in Banyuwangi verblijven.

Dag 2, Van Ijen Naar Tumpak Sewu

Vroeg vertrekken naar Ijen vulkaan. Het is ongeveer Uurtje rijden nodig. Dan vanuit Paltuding (starten punt) lopen we tot de top van Ijen, duurt ongeveer 1.5 uur (3.5km). Daar kunnen we zwavel meer en aktive krater zien. Op de weg ontmoeten we met zwavel drager dat draagt ongever 70 kg zwavel op zijn rug.

Na het bezoek aan Ijen gaan we terug naar de auto en rijden  wij verder naar Pronojiwo, Lumajang, Lumajang.  Wel een langer rit via het zuiden route van Oost Java. 5 uren nodig maar toch heel mooie dingen kunnen wij onderweg zien . Namiddag komen wij in Pronojiwo aan.

Dag 3, van Pronojiwo via Tumpak Sewu naar Cemorolawang, Bromo

Na het onbijt, gaanwij  naar schitterende waterval van Tumpak Sewu. Het is 120 m hoog. En heeft zo bijzonder locatie. Wij lopen ongever 10 minuten vanuit parkeerplaats tot de uitkijkpunt. Als u wilt, kunnen we ook verder naar beneden tot de basis van de waterval. Maar met moelijke route combineren tussen treden, lopen path en rivier. Waterschoenen nodig en prima conditie zijn nodig here.

Na de waterval van Tumpak Sewu, gaan wij verder naar Cemoro Lawang Dorp, Bromo. Weer een lange rit van 4 uur.

Dag 4, Van Bromo naar Kalibaru

Om 3 uur s'ochtends, vertrekken we per jeep naar de bekendste uitkijkpunt Penanjakan Berg (2700) om zonopgang en uitzicht van Bromo, Batok en Semeru vulkaan te kijken. Na zonsopkomst genieten we met het uitzicht en terug naar de jeep en verder rijden naar zandvlakt.

Vanuit zandvlakt gaan we lopen naar de top van de aktive Bromo Krater. Ongeveer 30 minutes lopen en nog 240 treden. Op de top van Bromo kunt u zien de aktive krater waar zwavel nog rokken. Prachtig! Het uitzicht is echt schitterend. Na dat rijden wij terug naar het hotel om te ontbijten.

Na het onbijt gaan we verder naar Kalibaru, een plantage dorp. Weer een lange rit, het is ca 6 uren rijden. Wij komen in kalibaru namiddagen het is de tijd voor jullie om te rusten en relaxen in het hotel.

Overnachten in Kalibaru

Dag 5, Van Kalibaru  weer terug naar Bali

Vandaag gaan wij een plantage toer bij Kalibaru maken. Wij bezoeken een kruiden tuin met diversen plantages. Rubber, Cacao, coffee plantageskunnen jullie ook zien hier. Bij de plantage kunnen jullie ook het process van de bruine palm suiker bekijken.

Na het bezoek aan de plantage rijden wij verder naar de haven van Ketapang om terug naar Bali varen. Van hier kunnen jullie nog naar Pemuteran of Lovina gaan om Rondreis Bali te maken. Wij komen namiddag in het hotel aan.

Rondreis Oost Java 5 Dagen Boeken

 • Neem contact met ons op via WhatsApp +62 813-3748-0179
 • Wij informeren u so snel mogelijk na ontvangst van uw reisaanvraag
 • Wij zorgen voor de beschikbaarheid van u aangevraagde excursie
 • Als de gevraagde tour beschikbaar is, sturen we dan een BOEKINGSBEVESTIGING

Rondreis Oost Java 5 Dagen Betaling

 • De betaling is CASH direct aan de gids
 • Betaling in andere valuta worden beperkt op basis van de dagelijkse wisselkoers

Maybe you are interested...

Raften Op Bali Telaga Waja Rivie...

 • Bali
 • 7 Uur
 • Rp 450.000 / persoon

  Zwemmen Met Mantaroggen Bali

 • Bali
 • 2 Dagen
 • Rp 1.400.000 / persoon

  Ubud Waterval Tour

 • Bali
 • 2 Dagen
 • *Start Rp 400.000 / persoon

  Bali Rondreis Contact

  Bali Rondreis

  Het Kantoor:

  Jl Pandu Gg Tegal Harum No 14 Br Dukuh, Dalung, Kuta Utara 80361, Badung – Bali

  Mobiel / WhatsAppen :

  +62 813-3748-0179

  Bali Rondreis

  Bali Rondreis

  Onze Gasten Recensies

  Bali Rondreis

  Bali Rondreis

  Contact Us

  If you have any questions, please contact us.