Home » Auto Huren Bali » GOEDKOOP! WA +62 813-3748-0179 | Auto Huren Bali Met Chauffeur

Auto Huren Bali Met Chauffeur | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Private Chauffeur Bali, Auto Huren Bali Kosten, Privé Chauffeur Bali Kosten.

Auto huren Bali  met chauffeur is de beste manier om het eiland Bali te ondekken. Op Bali Rondreis zorgen een geschikte auto huren Bali met chauffeur (inclusief brandstof) en rijdt u veilig over heel Bali voor een onvergetelijke vakantie.

Waarom moet u auto huren op Bali met chauffeur boeken?

Wij laten u comfortabel, het echte Bali zien

Ik zal u alle mooie plekken op Bali, bekend en onbekend, laten zien. U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u luncht. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC, waardoor u geen last hebt van de warmte.

Onderweg kunt u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen.

Wij rijden u veilig over het eiland Bali

De meeste toeristen die voor het eerst op Bali komen, schrikken van het chaotische verkeer. Op Bali rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Ik loods u veilig door het verkeer op Bali. Anders dan veel ander chauffeurs in de toeristensector, ben ik leed in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee hij elke bus, van elk formaat, mag besturen.

Door uw eigen chauffeur behoudt u uw vrijheid

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep, komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking.

Voorkomt tijdsverlies en wachten

Gaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet.

Het reizen met een eigen huurauto met eigen chauffeur combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen.

Uw chauffeur, maar ook uw tolk en gids op Bali

Ik heb jarenlange ervaring met Nederlander. Ik voel prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben.

Ik ben in de praktijk niet alleen uw chauffeur; ze spreken nederlands en indien nodig tolken ze voor u. Ik ken overal de weg en weet veel te vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Indonesie en Bali. Ze denken mee, geeft goede adviezen en heeft er plezier in u de mooie plekken van Bali te laten zien.

Ik bied u zekerheid

Ik heb geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U boekt zelf uw hotels, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt gaan bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en wij weten ook zeker de goede plekken te vinden, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses.

Stel uw eigen reis

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, direct contact met uw eigen chauffeur. Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen nederlandstalige chauffeur Bali flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa.

Ik kan u informeren over de reistijden en u ook adviezen geven of leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.  U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, boekt u zelf uw overnachtingen.

Wat kost een auto huren Bali met chauffeur?

Auto huren Bali met chauffeur prijs

  • 1-5 personen IDR 600.000,- per auto (circa EURO 40 per auto)
  • 6-8 personen IDR 900.000,- per auto (circa EURO 60 per auto)

*De prijzen zijn per auto en niet p.p. 45,00 Als de tour wat verder weg is komt daar 10,00 bij voor richting het uiterste westen (Pemuteran) en het oosten (Amed,Tulamben 0f Lempuyang) en 5,00 extra voor richting Lovina. Dit i.v.m. hogere brandstof kosten.

Auto huren Bali met chauffeur Inclusief:

  • Prive auto en excursie
  • Beroepschauffeur
  • Moderne auto met airco
  • Parkeer geld

Exclusief:

  • De lunch
  • De entreegelden

Maybe you are interested in reading the following article:

Kosten Prive Chauffeur Bali

NIET DUUR! WA +62 813-3748-0179 | Kosten Prive Chauffeur Bali

24 December 2016 394x Prive Chauffeur Bali

Kosten Prive Chauffeur Bali | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Prive Chauffeur Bali, Prive Chauffeur Op Bali, Wat Kost Een Prive Chauffeur Op Bali, Privé Chauffeur Bali Kosten. Kosten Prive Chauffeur Bali – Heeft u geen gids nodig? Bij Bali Rondreis kunt u ook privé chauffeur inhuren. Op Bali is het nog steeds niet duur om... read more

Auto Huren Bali Met Chauffeur

GOEDKOOP! WA +62 813-3748-0179 | Auto Huren Bali Met Chauffeur

2 February 2017 957x Auto Huren Bali

Auto Huren Bali Met Chauffeur | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Private Chauffeur Bali, Auto Huren Bali Kosten, Privé Chauffeur Bali Kosten. Auto huren Bali  met chauffeur is de beste manier om het eiland Bali te ondekken. Op Bali Rondreis zorgen een geschikte auto huren Bali met chauffeur (inclusief brandstof) en rijdt u veilig over heel... read more

Rondreis Bali 21 Dagen

BETAALBAAR! WA +62 813-3748-0179 | Rondreis Bali 21 Dagen

19 October 2016 138x Rondreis Bali

Rondreis Bali 21 Dagen | INFO! WA +62 813-3748-0179, Rondreis Bali 3 Weken, Bali Rondreis 3 Weken, Bali Reis 3 Weken, Bali Rondreis 3 Weken Kosten, Rondreis Bali 3 Weken Kosten. Rondreis Bali 21 Dagen van Bali Rondreis is een prachtige rondreis langste de mooiste plekjes van het godeneiland Bali. De privé-rondreis Bali 20 dagen... read more

Bali Rondreis Contact

Bali Rondreis

Het Kantoor:

Jl Pandu Gg Tegal Harum No 14 Br Dukuh, Dalung, Kuta Utara 80361, Badung – Bali

Mobiel / WhatsAppen :

+62 813-3748-0179

Bali Rondreis

Bali Rondreis

Onze Gasten Recensies

Bali Rondreis

Bali Rondreis

Contact Us

If you have any questions, please contact us.