Home » Rondreis Bali » ERG LEUK! WA +62 812-3963-0899 | West Bali Rondreis
West Bali Rondreis

West Bali Rondreis | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Rondreis West Bali, West Bali Tour 4 Dagen, West Bali Menjangan Tour, West Bali Wat Te Doen.

Met West Bali Rondreis van Bali Rondreis kunt u de prachtige onderwater wereld ontdekkken bij snorkeltrip naar Menjangan eiland.

West Bali Rondreis tot dag programma

Dag 1 – Vertrek vanuit Uw Hotel (Zuid Bali) => Tanah Lot Tempel -Belimbing – Pujungan Liggende Buddha  – Pemuteran

Van zuid Bali gaan wij eerst naar Tanah Lot Tempel. De naam betekent letterlijk Aarde (Tanah) en Zee (Lot). Tanah Lot is gebouwd boven op een rots in zee. Vanwege de prachtige locatie en architectuur is het een van de meest karakteristieke tempels van Bali. Alleen bij eb kun je de eerste vijf meter van het eilandje van deze hindoetempel bereiken. Daar is de grot. Met naar men zegt een magische bron. Er komt zoet water uit, terwijl het hele complex omringd is door zout zeewater. Deze tempel is opgedragen aan de God van de Zee.

Van Tanah Lot rijden wij verder naar Belimbing. Belimbing is een bergdorp in het midden van Bali. Op de hellingen van de berg Gunung Batukaru liggen daar de mooiste rijstvelden van Bali.

We vervolgen onze route via het dorp Pupuan en gaan dan weer afdalen. In de buurt van Pupuan gaan wij nog een stop maken bij de hele goote stanbeeeld van de liggende Budha. Na dat rijden wij verder naar het noorden langs hele mooie natuur tot het stadje Seririt aan de noordkust van Bali. Daar slaan we rechtsaf en rijden dan naar een heel mooie Boedhistische tempel, de Brahma Wihara Arama.

Na een bezoek aan deze tempel gaan we in de namiddag naar uw hotel in Pemuteran.

Dag 2 – Met Snelle Boat naar menjangan varen  om te snorkelen – na middag is een dag om de omgeving van Pemuteran zelf te genieten

Vanochtend varen wij met de snelle boat naar Menjangan Island om te snorkelen, dit staat namelijk bekend als het mooiste gebied bij Bali om te snorkelen of te duiken.

Voor we echt kunnen vertrekken, wij moeten flippers, snorkelbril en wetsuit worden aangemeten. Na ongeveer 40 minuten varen komen we bij het eiland Menjangan aan. U kunt het mooiste onderwater leven, veel vissen en koraal zien.

Na een uurtje snorkelen gaat u lunchen; Lekkere sandwiches, Mie Goreng of Nasi Goreng kunt u kiezen voor de lunch. Nog even zonnebaden van de boot af springen en zwemmen en daarna naar de andere plaats van het eiland voor nog een uurtje snorkelen.

Om 14.00 komen wij weer terug naar het hotel. Na middag is een dag om de omgeving van Pemuteran zelf te genieten

Dag 3 Pemuteran – Melanting Tempel bezoeken – Budhistische Tempel Brama Vihara Arama – banjar Warm waterbron

Vandaag rijden wij naar Lovina. Onderweg bezoeken wij nog Melanting Tempel, Pura Melanting is de tempel waar de locals naartoe gaan om te vragen om geluk en voorspoed voor hun bedrijf. De rijke en bijzondere architectuur maakt het een speciale plek; een van de meest spectaculaire tempels om te bezoeken. De tempel is gebouwd in de 15de eeuw en bevindt op de helling van Mount Pulaki. Het wordt omringd door jungle en lokale wijngaarden.

Na het bezoek aan Melanting Tempel rijden wij verder naar Lovina, nog ongeveer een uurtje rijden naar het hotel in Lovina.

Onderweg naar Lovina Bezoeken wij nog de grotste Budhistische Tempel van Bali en ook nog Banjar warm water bron.

Wij komen ongeveer om 5 uur in Lovina aan

Dag 4 Lovina – Singaraja – Gitgit waterval – Ulundanu Tempel

In de vroege morgen, rond 06.00 uur, wordt u verwacht op het strand van Lovina, waar een traditioneel visser boot op u ligt te wachten. De kapitein van de boot zal u in zijn boot helpen en daarna vaart hij de zee op om u naar de dolfijnen te brengen, die daar elke dag langs de kust zwemmen. Het is altijd een mooi moment als u de kust verlaat en in de verte boven de bergen de zon op ziet komen.

Na ongeveer 30 minuten zult u de eerste dolfijnen zien in hun natuurlijke omgeving. Het gebeurt vaak dat de dolfijnen hoge sprongen in de lucht gaan maken en ook onder de bootjes door zwemmen. Als er niet teveel bootjes zijn zult u in relatieve stilte kunnen genieten van deze mooie dieren die zo dicht bij de mens staan. Nadat u bent teruggekeerd naar de kust en hebt genoten van een douche en ontbijt in uw hotel.

Na het ontbijt, vertrekken we naar de stad van Singaraja (voreger de hoofstad van Bali) om een traditioneel mark te bezoeken.

Daarna rijden wij naar waterval van Gitgit, een mooie plek in een natuurlijke omgeving. Na de waterval van Gitgit vervolgen we onze route naar onze laatste stop bij het bergresort Bedugul, waar we het Bratanmeer bezoeken en ook de tempel Pura Ulundanu, die aan de oevers van het meer ligt.

Na dit bezoek wordt u teruggebracht naar uw hotel in het zuiden van Bali.

No comment yet

Please write your comment

Your email will not be published. Fields marked with an asterisk (*) are required

Your Comment*Your Name* Your Email* Your Website

Maybe you are interested in reading the following article:

Excursies Bali Boeken

TOP! WA +62 813-3748-0179 | Excursies Bali Boeken

27 November 2016 137x Bali Gids

Excursies Bali | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Top Excursies Bali, Prijzen Excursies Bali, Excursies Op Bali, Excursies Bali Nederlandse Gids. Bent u voor uw vakantie op Bali en op zoek naar Excursies Bali Nederlandse Gids voor uw vakantie Bali? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn... read more

Rondreis Bali Zelf Samenstellen

FLEXIBEL! WA +62 813-3748-0179 | Rondreis Bali Zelf Samenstellen

21 September 2016 146x Rondreis Bali

Rondreis Bali Zelf Samenstellen | MEER INFO! WA +62 813-3748-0179, Reis Bali Samenstellen, Bali Reis Samenstellen, Zelf Reis Samenstellen Bali. Bent u een vakantie naar Bali aan het plannen? En bent u de volgende informaties aan het zoeken? 1. Rondreis Bali 2 Weken 2. Rondreis Bali 3 Weken 3. Bali Rondreis 10 dagen 4. Prive... read more

Rondreis Bali 3 Weken

BETAALBAAR! WA +62 813-3748-0179 | Rondreis Bali 3 Weken

13 June 2016 137x Rondreis Bali

Rondreis Bali 3 Weken | BOEKEN! WA +62 813-3748-0179, Bali Rondreis 3 Weken Kosten, Bali Reis 3 Weken, Bali Vakantie 3 Weken, Rondreis Bali 3 Weken Kosten. Rondreis Bali 3 Weken van Bali Rondreis is een prachtige rondreis langste de mooiste plekjes van het godeneiland Bali. Deze prive rondreis Bali start in het beroemde Seminyak.... read more

Bali Rondreis Contact

Bali Rondreis

Het Kantoor:

Jl Pandu Gg Tegal Harum No 14 Br Dukuh, Dalung, Kuta Utara 80361, Badung – Bali

Mobiel / WhatsAppen :

+62 813-3748-0179

Bali Rondreis

Bali Rondreis

Onze Gasten Recensies

Bali Rondreis

Bali Rondreis

Contact Us

If you have any questions, please contact us.